bicikl

Novosti

Održan prvi zaprešićki breveto

U subotu 7.4.2018. održan je prvi zaprešićki breveto dužine 200km. Iako prvi, breveto je bio iznimno posjećen. Startalo je 86 brevetara iz Hrvatske i Slovenije, dok ih je na cilj stiglo 81.

BRM 200 Zaprešić

U subotu, 7.4. organiziramo prvi zaprešićki breveto dužine 200km sa cca 2000 m visinske razlike, prekrasnim brežuljcima Zagorja te jednim manjim djelom kroz Sloveniju. Start je u 8:00 kod kamenog portala u Aleji Đure Jelačića, a cilj u High Club restoranu u lovačkom domu u Novim dvorima.

4. Jelačićeva biciklijada

U nedjelju, 1.10.2017. BK “Bumbar” organizira 4. Jelačićevu biciklijadu u sklopu manifestacije “DANI JELAČIĆA – 22. DAN GRADA ZAPREŠIĆA”.

Ove godine smo se odlučili za malo drugačiji format biciklijade – 41km asfalta, 4 brega i 500m visinske razlike.

3. Jelačićeva biciklijada

U nedjelju, 2.10.2016. BK “Bumbar” organizira 3. Jelačićevu biciklijadu povodom Dana grada Zaprešića. Dužina rute iznositi će 18.6 kilometara (55% ceste / 45% makadama i zemlje), a ovisno o vremenskim prilikama može biti malo duža ili kraća.
Ruta spaja povijesne znamenitosti, prirodu i grad, a završava u lovačkom domu u Novim dvorima.

Poslovna suradnja sa MTB shopom

U želji za što kvalitetnijom realizacijom naših programa i aktivnosti, potpisali smo ugovor o poslovnoj suradnji sa MTB shopom iz Zaprešića.

Održana 2. Jelačićeva biciklijada

20 kilometara za 20. rođendan grada.

U nedjelju, 4.10.2015. odvozili smo 2. Jelačićevu biciklijadu povodom Dana grada Zaprešića. Kao i prošle godine, start je bio u 10:00 na parkiralištu Novih dvora od kuda se 160 biciklista i biciklistica uputilo na vožnju dugu 20km.

2. Jelačićeva biciklijada

20 kilometara za 20. rođendan grada.

U nedjelju, 4.10.2015. BK “Bumbar” organizira 2. Jelačićevu biciklijadu povodom Dana grada Zaprešića. Budući da se radi o 20. rođendanu grada, dužina rute iznositi će 20 kilometara (50% ceste / 50% makadama i zemlje).
Ruta spaja povijesne znamenitosti, prirodu i grad, a završava u lovačkom domu Vrbina.

Tour of Croatia prolazi kroz Zaprešić

Dragi građani i građanke, pozivamo vas da u što većem broju dođete pozdraviti bicikliste u nedjelju, 26.4. prilikom prolaska kroz Zaprešić.

Bumbar u Rimu

Član BK Bumbar u društvu prijatelja po pedali DBD Potepuha iz Zagreba, ovu subotu (24.5.) kreće na put za Rim dug cca 900km!

XC Maraton OMANOVAC 2014.

U organizaciji BK Titan iz Pakraca, 21.04.2014. organizirana je u sklopu 6. Slavonske brdsko biciklističke lige 3. utrka - Scott.

BIMEP 2014.

U nedjelju, 27. travnja održan je 9. po redu BIMEP. Riječ je o cjelodnevnoj manifestaciji na području Međimurja koja ima za cilj ukazati na potrebu redovne tjelesne aktivnosti. Ove godine sudjelovalo je više od 2000 biciklista i biciklistica.

Nastup našeg člana na Green Devilu

U subotu, 12. travnja održana je kros duatlon utrka "Green Devil" na Sljemenu u organizaciji TK Maksimir. Natjecatelji su bili podijeljeni u četiri kategorije: super sprint kros duatlon, sprint kros duatlon, promo utrka za djecu te utrka za studente.

Hohoho svima na 2 koko!

Dragi članovi, prijatelji, suradnici,

iza nas je godina postojanja, prva i najteža, gdje smo dali sve od sebe kako bismo postavili klub na noge uz sva ograničenja koja su nas zatekla pa ćemo u prvom redu zahvaliti našim članovima bez čije podrške, moralne i novčane, ne bismo mogli opstati.

1. MTB utrka XC Pepač

Evo, nakon izvjesnog vremena praćenja događanja oko radova na stazi članova BK Sutle konačno je došlo na red za vatreno krštenje. Ovu nedjelju je održana prva XC utrka na kojoj je sudjelovalo 33 natjecatelja iz nekoliko klubova, ali i individualaca. Od klubova ste mogli vidjeti Krpelje, Cikluse, Bumbare, Svetu Nedjelju, Dugo Selo, Tuškanac i domaćine BK Sutlu.

Sajam mogućnosti Kupljenovo 2013.

Oko 600 učenika četvrtih razreda osnovnih škola sudjelovalo je na Sajmu mogućnosti koji se održao 20.09.2013. u Kupljenovu. Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu preventivnog programa „Zajedno više možemo“ Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave zagrebačke, Policijske postaje Zaprešić u suradnji s gradom Zaprešićem te okolnim općinama zaprešićkog kraja.

3. uspon na Sv. Geru

Evo i jednog izvještaja iz prve ruke nakon kaj smo se Željka i ja vratili s ove zahtjevne utrke. Pošto smo dosta rano krenuli i uspjeli smo samo na jednom raskršću krivo skrenuti, imali smo povlasticu da dobijemo startne brojeve 1 i 2.

Međunarodna utrka Hrvatska Slovenija (prolazni cilj Zaprešić)

U nedjelju 1.09.2013. održala se 6. po redu međunarodna biciklistička utrka Hrvatska - Slovenija (Zagreb - Novo Mesto) u organizaciji biciklističkog kluba Zagreb i kolesarskog kluba Adria Mobil, grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba.