Nastup našeg člana na Green Devilu

U subotu, 12. travnja održana je kros duatlon utrka “Green Devil” na Sljemenu u organizaciji TK Maksimir. Natjecatelji su bili podijeljeni u četiri kategorije: super sprint kros duatlon, sprint kros duatlon, promo utrka za djecu te utrka za studente.

Naš član Branko Pondeljak, koji ujedno nastupa i za Triatlon klub Maksimir nastupio je u super kros duatlon kategoriji (3km trčanja, 12km MTB i 1.5km trčanja) sa C20 licencom i ostvario odličan rezultat. Sa vremenom od 1:05:13.543 osvojio je 1. mjesto na dosta teškoj stazi koju su krasili strmi i brzi dijelovi na spustu te jedan opaki uspon na kojem je dosta natjecatelja ostajalo bez lanca na biciklu.

"Ovo mi je prva utrka ovakvog tipa u životu i izuzetno sam ponosan i sretan što sam ostvario ovakav uspjeh. Staza je bila dosta zahtjevna. Na spustevima sam vozio i do 60km/h dok se na usponima moralo dozirati dosta snage da bi ih se savladalo. Ponosan sam i na svoje kolege iz TK Maksimir, Matiju Žgalina i Eugena Popovića, vrhunske juniore XC-a koji su također ostvarili odlične rezultate." izjavio je Branko.

Rezultate možete pogledati na http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/green-devil/