bicikl

Sajam mogućnosti Kupljenovo 2013.

Oko 600 učenika četvrtih razreda osnovnih škola sudjelovalo je na Sajmu mogućnosti koji se održao 20.09.2013. u Kupljenovu. Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu preventivnog programa „Zajedno više možemo“ Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave zagrebačke, Policijske postaje Zaprešić u suradnji s gradom Zaprešićem te okolnim općinama zaprešićkog kraja.

Na vanjskom sportskom terenu kod domaćina u Kupljenovu posjetitelje je dočekao nastup KUD-a „Kupljenovo“, plesnog centra „Zagreb“, judo kluba „Pušća“, umjetničke udruge „Plemićka mladež“, Zaprešićkih mažoretkinja, rukometnog kluba „Zaprešić“, NK Zaprešić, PP Zaprešić, Centra za mladež Zaprešić, Modelarskog kluba „Zaprešić“, stolnoteniskog kluba „Zaprešić“, školskog sporta „Zaprešićki kraj“, NK „Mladost“ Kraj Donji, taekwondo kluba „Zaprešić“, biciklističkog kluba „Bumbar“, izviđača „Bistra“, košarkaškog kluba „Fortuna“, škole ratnika „Kyokushinkai“ i DVD-a „Ivanec“.

Cilj ovog programa bio je upoznati djecu s raznim sportskim kulturnim i društvenim programima te ih potaknuti na aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog remena i na taj način udaljiti od društveno neprihvatljivog ponašanja.

Uz ugodni voditeljski program poznatog voditelja g. Gordana Lopaca – Mede, nije nedostajalo akcije i zabave u sklopu prezentacije mnogobrojnih udruga zaprešićkog kraja.

Biciklistički klub „Bumbar“ na Sajmu mogućnosti već tradicionalno je ispod atraktivnog Canon šatora predstavio se organiziravši poligon sigurne vožnje koji je isprobalo 150ero djece. Uz to djeci je na poklon darovano 100 majica s obilježjima kluba i pokroviteljima, a svi zainteresirani na licu mjesta dobili su upute o sigurnom prometovanju biciklom i pravilima sigurne vožnje.

DSC00005.JPG DSC00006.JPG DSC00017.JPG DSC00019.JPG