Završena prva Jelačićeva biciklijada za Dane grada – 200 biciklista odvozilo rutu oko Zaprešića

U nedjelju 5. listopada u organizacij BK Bumbar održana je prva Jelačićeva biciklijada za Dane grada na koju se odazvalo sveukupno oko 200tinjak biciklista i biciklistica svih dobnih kategorija, a posebno veseli dolazak velikog broja najmlađih sudionika.

Start biciklijade najavljen je za 10 h, a okupljanje biciklista orgnizirano je na parkiralištu kod Novih Dvora gdje su evidentiranim sudionicima prema prijavama podijeljeni bonovi za ručak i piće u Lovačkom domu.

Kolona biciklista se uz osiguranu policijsku pratnju i redare u 10 h uputila prema šumi Novi Dvori te je vožnju nastavila unaprijed zadanom trasom: Kalamiri, Lužnička, Obrubići, Savska, jezero Zajarki.

Kod ŠRD Šaran napravljena je kraća pauza uz osiguranu okrijepu i banane te je vožnja dalje nastavljena ulicama M.Tita i bana J.Jelačića sve do Lovačkog doma kod Novih Dvora gdje su sudionike dočekali grah, piva i bezalkoholna pića.

Sama vožnja protekla je mirno i bez teškoća uz minimalno zadržavanje prometa te jedan tehnički kvar kod kojeg je pomoć pružila tehnička služba kluba.

BK Bumbar se ovim putem prvenstveno zahvaljuje članovima i prijateljima kluba koji su sudjelovali u osmišljavanju i organizaciji ove uspjele manifestacije uz nadu kako se barem u istom broju vidimo i dogodine!

BK Bumbar