Jelačićev maraton

Maraton je turističko-rekreativnog karaktera sa ciljem druženja i boravka u prirodi, da Zaprešić i širu okolicu promovira kao ciklo turističku destinaciju i potakne ljude da dolaze u naš kraj na individualne izlete.

Kotizacija iznosi 35kn, a uključuje okrjepu na dvije točke te medalju i topli obrok na cilju. Kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun kluba najkasnije do petka, 28.9. do 12:00. Upute za plaćanje dostupne su prilikom popunjavanja online forme.
Na startu će biti moguće platiti, ali u tom slučaju u kotizaciju nisu uključeni obrok i medalja.
Strani državljani će kotizaciju moći platiti na startu, ali se moraju prijaviti putem online forme ukoliko žele obrok i medalju.

Mlađi od 16 godina mogu sudjelovati isključivo u pratnji odrasle osobe.

Osobe mlađe od 18 godina ne plaćaju kotizaciju, ali se moraju prijaviti putem online forme.

Maraton će predvoditi vozilo organizatora, obilježeno žutom bljeskalicom te ga je zabranjeno preticati. Na začelju maratona će se nalaziti “metla” za slučaj da netko odustane.

Maraton se odvija u normalnom prometu te su svi sudionici dužni poštovati prometna pravila i pridržavati se uputa organizatora.
Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te organizator ne odgovara za moguće nezgode i imovinske i neimovinske štete prouzročene sudionicima i/ili trećim osobama.

Kaciga je obavezna za sve sudionike bez obzira na dob i bez iste neće biti moguće sudjelovati na maratonu!

Veliki maraton

Start maratona je u 10:00 sa parkirališta u Novim dvorima .
Ruta je zahtjevna, dužina 73km sa 660m visinske razlike i namjenjena je osobama dobre kondicije koje redovito voze zahtjevnije rute. Tempo grupe će biti oko 30km/h na ravnom.
Rutu možete vidjeti ovdje, a .gpx datoteku možete preuzeti ovdje.

Mali maraton

Start maratona je u 10:20 sa parkirališta u Novim dvorima .
Ruta je srednje zahtjevna, dužine 33km sa 380m visinske razlike i namjenjena je osobama srednje kondicije koje povremeno voze zahtjevnije rute. Tempo grupe će biti 20-25km/h na ravnom.
Rutu možete vidjeti ovdje, a .gpx datoteku možete preuzeti ovdje.

Prijava za maraton nalazi se ovdje.

Registracija prijavljenih biti će od 9:00 do 9:45 na parkiralištu u Novim dvorima.

Pratite novosti i detalje o maratonu na Facebook eventu.